Вести од индустријата

Каков е модерниот изглед на кујнските кабинети?

2024-01-15

Модерниот изглед закујнски кабинетичесто има чисти линии, елегантни завршетоци и минималистички дизајни.


Рамни врати: Шкафови со рамни или плочи врати без сложени детали или обликување. Минималистички и честопати хардвер без рачки за рационализиран изглед.


Неутрални бои: Белата, сивата и другите неутрални бои најчесто се користат за да се создаде чиста и современа естетика. Вградување на отворени полици или стаклени предни кабинети за поотворено и воздушесто чувство.


Хоризонтална ориентација:Кујнски кабинетисо хоризонтални линии или распоред за модерен и издолжен изглед. Рефлектирачки и сјајни завршетоци на површините на кабинетот за полиран изглед.


Интегрирани апарати: прикривање на апаратите зад панелите на кабинетот за беспрекорен и интегриран изглед. Користење на паметни опции за складирање и организациски карактеристики за да се максимизира функционалноста.


Запомнете дека личните преференции играат значајна улога, така што можете да ги приспособите овие елементи за да одговараат на вашиот вкус додека одржувате модернакујнски кабинетиестетски.



тел
Е-пошта
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept